Recreatiewoningen

Esbi Huis bouwt klasse recreatiewoningen voor projectontwikkelaars, waarbij rekening wordt gehouden met specifieke wensen d.m.v. een aantal types waaruit een keuze kan worden gemaakt. Door een uitgekiend bouwsysteem is er een snelle bouwstroom mogelijk, n.l. door de geprefabriceerde delen, welke op de bouwplaats worden gemonteerd, zijn er minder kosten wat betreft renteverlies en door een snellere oplevering kunnen de woningen eerder worden verhuurd.

Centrumvoorzieningen

In de afgelopen decennia zijn de ontwikkelingen in de recreatie in een stroomversnelling geraakt. De seizoenen in de recreatie worden verlengd, de gasten boeken kortere vakanties en wensen kwalitatieve luxe verblijfonderkomens met kwalitatieve centrumvoorzieningen met activiteiten afgestemd op de doelgroep. In dat geval treft u in Esbi Huis, met 30 jaar ontwikkel -en bouwervaring, een ervaren specialist die u van A tot Z van dienst kan zijn.

Download onze brochure

Meer informatie over recreatief bouwen?

De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen in de recreatie in een stroomversnelling geraakt. De seizoenen in de recreatie worden verlengd, en gasten boeken kortere vakanties en wensen kwalitatieve luxe verblijf-onderkomens met kwalitatieve centrumvoorzieningen. Wil jij je bestaande centrumvoorziening verbouwen of wil je uitbreiden met nieuwe voorzieningen voor je gasten?. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Download onze brochure of neem direct contact met ons op.

Download de brochure

Wij bouwen met vertrouwen voor recreatie en camping. Esbi Huis neemt al je bouwzorg uit handen.