Bouwen of verbouwen

Nieuwbouw en verbouw van kinderopvangplaatsen vereist specifieke kennis. Daardoor wordt vaak een enorme aanslag gedaan op de beschikbare tijd van de leiding of de bestuursleden. Als specialist op dit terrein hanteert Esbi Huis een totaalformule die u alle werk en zorgen uit handen neemt. Het bouwen van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen is onze kernactiviteit. Daarbij kunnen we het ontwerp onder architectuur voor u verzorgen, we regelen alle vergunningen. Heeft u zelf een architect in de armen genomen? Ook dan zorgen wij binnen uw budget voor een snelle en kundige realisatie.

In de afgelopen jaren zijn onze expertise, met een eigen kinderdagverblijven adviseur en ons netwerk met gerelateerde specialisten zo gegroeid, dat we u ook volwaardige professionaliteit en advies bieden.

Esbi Huis is uitstekend op de hoogte van alle bouwkundige eisen en voorwaarden waaraan uw kinderopvang moet voldoen. Op basis van uw wensen stellen we een plan op dat niet alleen functioneel, maar ook qua sfeer en kleuren is afgestemd op de jonge gebruikers.

Moderne prefab-bouw onder architectuur

Esbi Huis is gespecialiseerd in de bouw van kinderdagverblijven, praktijk- gebouwen, zorgcomplexen en exclusieve woningen. Hierbij maken we gebruik van de moderne prefab houtskeletbouw. Dit biedt u de volgende voordelen:

  • de constructiebasis van hout zorgt voor een milieubewuste, energiezuinige en flexibele realisatie;
  • houtskeletbouw is een moderne, degelijke en buitengewoon snelle bouwmethode;
  • de hoge isolatiewaarde van hout kan u tientallen procenten besparen op energie;
  • er wordt schoon gebouwd, doordat wij veel van het werk in eigen bedrijf voor- bereiden; met milieuvriendelijke materialen
  • houtskeletbouw zorgt voor een gezond leefklimaat en comfortabele klimaatbeheersing;
  • 0 op de meter situatie creëren;
  • turnkey oplevering van de bouw: uw kinderopvang is klaar voor gebruik!

Verbouwen

Ook voor interne verbouwingen uitbreidingen en herinrichtingen van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen hebben we de nodige kennis en ervaring in huis. Net als bij de nieuwbouwprojecten kunnen we u op elk moment passende referenties overleggen.

Doorgroei-kinderdagverblijf

Naast de klant specifieke ontwerpen heeft Esbi Huis ook een uniek modulair doorgroeikinderdagverblijf ontwikkeld. Een goede optie als u de mogelijkheid wilt hebben om uit te breiden. Hierbij gaat het basisconcept uit van twee groepen en een speelhal. Dit is later, als daar behoefte aan is, eenvoudig te vergroten met een derde, vierde of vijfde groep.

Download onze brochure

Meer informatie over bouwen in de kinderopvang?

Door toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort ontstaan aan plaatsen. Besluit je als gemeente of als zelfstandig ondernemer om een nieuwe locatie bouwen voor je kinderopvang? Of wil je een bestaande accommodatie aanpassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Download onze brochure of neem direct contact met ons op.

Download de brochure

Samen bouwen aan kinderopvang. Esbi Huis neemt al je bouwzorg uit handen.