Waarom kiezen voor een houtskeletbouw woning?

Uw woning wordt geproduceerd in de fabriek, waardoor de woning niet lang wordt blootgesteld aan wind en regen tijdens de bouw zoals bij een traditionele woning. Het casco van uw woning wordt bij ons namelijk in enkele dagen wind- en waterdicht geplaatst. Hierdoor zal tijdens de bouw van uw woning veel minder vocht in de wanden en vloeren trekken.

Daarnaast is het bij ons mogelijk om werkzaamheden eventueel zelf uit te voeren zoals: schilderwerk, stucwerk, tegelzetten en aftimmeren etc. Zo kunt u profiteren van een aanzienlijke besparing.

Niet voor niets, bouwen voormalige klanten vaak nogmaals een woning met ons.

Tien redenen om te kiezen voor Esbi Huis

  1. Ruime ervaring: Esbi Huis is een degelijk, landelijk opererend Twents bouwbedrijf dat meer dan 40 jaar actief is in de particuliere woningbouw, deze vakkennis vindt u terug in de woningen en de bouwprocessen.
  2. Alles onder één dak. We regelen alles voor u met eigen mensen: tekeningen, constructeur, bouwvergunningaanvraag, welstand, bouw enzovoort. Esbi Huis regelt de totale bouw en de voorbereiding: vanaf het maken van het eerste schetsontwerp tot en met de oplevering.
  3. Eén vast contactpersoon: dit voorkomt misverstanden en onduidelijkheden.
  4. Geen papieren rompslomp: Geen last met aanvragen, regels, vergunningen en andere formulieren. Wij regelen alle formaliteiten voor u.
  5. Snelle bouwtijd: Door het uitgekiende prefab bouwsysteem is een korte bouwtijd mogelijk.
  6. Modelwoning: In onze modelwoning met materiaal- en productmonsters kunnen we u van tevoren optimaal informeren.
  7. Bouwen op maat: naar uw eigen persoonlijke wensen.
  8. Energiezuining en duurzaam: In elk ontwerp wordt grote aandacht besteed aan energiebesparende en duurzame voorzieningen, door o.a. klimaatbeheersing, geluidsisolatie en duurzame materialen.
  9. Extra bouwkwaliteit door gebruik van o.a. hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen en zwevende betonnen afwerkvloeren.
  10. Tien jaar garantie met kwaliteitscertificaat.

Stuur ons een bericht

Wij komen graag met u in contact en bekijken samen de mogelijkheden.