Isolatie maatregelen die u kunt nemen

De volgende isolatie maatregelen vallen onder de Groninger isolatie subsidie. Met deze maatregelen kunt u dus voordelig uw huis verduurzamen, besparen op uw energierekening en uw wooncomfort flink verhogen.

Dakisolatie

Een van de meest effectieve manieren om warmteverlies te voorkomen is dakisolatie. Doordat warme lucht stijgt en dus via uw dak ontsnapt verliest u hier veel warmte. Door het dak te isoleren voorkomt u dat u deze warmte uit uw huis ontsnapt. Voor het isoleren van uw dak hebben we diverse oplossingen. Hierdoor is er altijd wel een dakisolatie oplossing die bij uw situatie past.

Muurisolatie

De muren van uw woning hebben een behoorlijke oppervlakte. Hierdoor is het isoleren van uw muren ook heel effectief. In eigenlijk elke situatie kunnen wij uw muren na isoleren zodat u hier minder warmte verliest en daardoor een lagere energierekening krijgt. Voor het isoleren van uw woning gebruiken wij alleen maar hoogwaardige materialen. Hierdoor wordt uw muur goed geïsoleerd en heeft u hier langdurig profijt van.

Vloerisolatie

Koude voeten behoren tot het verleden met goede vloerisolatie. Door het isoleren van uw vloer voorkomt u dat u warmte verliest naar de kruipruimte. Daarnaast zorgt vloerisolatie voor warme voeten, dus uw wooncomfort stijgt maximaal. Ook voor vloerisolatie hebben we diverse oplossingen. Tijdens ons isolatie advies gesprek beoordelen we welk type vloerisolatie het meest geschikt is voor uw woning.

Plaatsen van isolerend glas

Als u nog enkel glas heeft of een van de eerste dubbelglas varianten kunt u met HR++ of zelfs trippel glas veel isolatiewinst behalen. Zo zorgt u dat het niet meer tocht bij het kozijn en gaat er minder warmte in de ruimte verloren. Voor de optimale ventilatie en luchtcirculatie plaatsen we ook vaak gelijk ventilatieroosters in kozijnen. Mochten uw kozijnen ook aan vervanging toe zijn kunnen we hier ook gelijk in voorzien.

Dichten van naden en kieren

Kleine openingen in een woning kunnen voor tocht en flink warmte verlies zorgen. Door naden en kieren op te sporen en te dichten verbetert snel de isolatie van uw woning.

Extra duurzaamheidsmaatregelen

Na het nemen van alle isolatiemaatregelen die onder de Groninger isolatie subsidie vallen kunt u nog een stap verder gaan. Wij kunnen u namelijk ook voorzien van een compleet duurzame verwarming. Door het plaatsen van een warmtepomp en een aantal zonnepanelen kunt u vrij eenvoudig nog meer besparen op uw energierekening.

Wilt u weten welke isolatie maatregelen u kunt nemen voor uw woning? Bel: 0546-643907 voor meer informatie of maak gelijk een afspraak